dijous, 6 d’agost del 2009

Actualitzacio en un pim-pam!

Hola a tots i a totes!

Fa ja uns quants dies que tombem per Indonesia, pero encara no havia pogut trobar un moment per actualitzar el blog... Avui ha arribat l`hora, i ara no se per on comencar!
D`entrada us puc dir que mega viatge fins a arribar a Jogjakarta (dos dies sencers ) no se`m va fer gens pesat, i que malgrat els 4 canvis d`avio tant la motxilla com jo vam arribar sanes i estalvies a port. Ah! I com a minim a l`anada... gens de jet lag!!! Iujuuu!!!

Aquests ultims dies han estat molt intensos. Vam arribar a Jogjakarta (Jogja pels amics) el dia 4 a les 7 del mati, i la nostra primera aventura al pais va ser haver la de trobar una habitacio mes o menys decent. Despres de veure`n mil de llobregues, i quan ja estavem a punt de rendir-nos, un bon home que conduia un becak (bici-taxi) es va oferir a portar-nos a una altra zona de la ciutat i ajudar-nos en la cerca. Amb ell, al segon intent vam trobar el que buscavem: un hotelet polit i barat amb piscina i tot ;D

I un cop intal.lats... a tombar s`ha dit! Ens hem patejat tot Jogja amb el Pau i la Yuki, hem visitat el mercat dels ocells, que es una preciositat, hem tastat les delicies nacionals, i fins i tot hem apres a dir alguna coseta en bahasa indonesia, l`idioma que es parla per aquestes contrades.

Avui hem anat a veure el temple budista de Borobudur i el conjunt de temples hindus de Prambanan. Les dues visites ens han deixat sense ale, de tan impressionants com son!

Be, per ara res mes... deixo d`escriure ja, i provo de penjar alguna foto, a veure si me`n surto!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada